Zoek je naast de studie en je voetbalcarrière parttime werk, dat kan bij ons!

ROOSENDAAL – Ben je op zoek naar parttime werk, maar lukt het je niet om een werkgever te vinden waar werktijden aansluiten op jouw beschikbaarheid? Of wil je door omstandigheden juist wat minder gaan werken, maar toch een deel van de week actief bezig zijn? Dan hebben wij wellicht een interessante vacature voor je! (let op: voor zowel mannen als vrouwen)

Voor een groot distributiecentrum, gevestigd in Roosendaal, zijn wij per direct op zoek naar parttime productiemedewerkers. Het is binnen deze organisatie van belang dat je op maandagen flexibel inzetbaar bent tussen 06:00 – 23:00u. De overige dagen in de week , wordt er voornamelijk in dagdiensten gewerkt (07:00 – 16:30u). Inzetbaarheid op maandag is een must, de overige dagen is geen verplichting.

De werkzaamheden bestaan uit het inpakken en orderpicken van diverse aloë-veraproducten. Meer informatie over deze vacature is te vinden op deze pagina.

Voetbalinroosendaal.nl werkt samen met Shift at Work, een Roosendaalse uitzendorganisatie, om interessante vacatures te delen binnen de voetbal doelgroep. Door als verenigingslid via Voetbalinroosendaal.nl je nieuwe baan te vinden help je tevens de voetbalvereniging waar jij als lid staat ingeschreven. Meer achtergronden over deze actie lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.