Zeer spannende seizoensafsluiting voor Cluzona

WOUW – Zondag 26 mei staat de laatste competitieronde seizoen 2018-2019 op het programma. Cluzona speelt thuis om 14.30 uur tegen Beek Vooruit. Er is nog van alles mogelijk.

1. Cluzona kan nog kampioen worden indien Unitas30 verliest en Cluzona dan minimaal gelijk speelt of wint. Als Unitas’30 gelijk speelt moet Cluzona winnen om kampioen te worden. Als Unitas’30 wint is de ploeg uit Etten-Leur kampioen. Unitas’30 speelt thuis tegen V.V. Uno Animo.

2. Cluzona kan (indien Unitas’30 kampioen wordt) nog periodekampioen worden als Madese Boys verliest en Cluzona dan minimaal gelijk speelt of wint. Indien Madese Boys gelijk speelt moet Cluzona winnen voor een periodekampioenschap. Indien Madese Boys wint, zijn die periodekampioen. Mocht Cluzona algeheel kampioen worden, dan gaat de 3e periodetitel over naar Unitas’30 of Madese Boys, afhankelijk van hun resultaten in de laatste ronde. Madese Boys speelt thuis tegen VV Zundert. Mocht Cluzona verliezen en Madese Boys ook verliezen of gelijk spelen en Unitas’30 wint, pakt Unitas’30 de periode en dan neemt Cluzona die periodetitel over van kampioen Unitas’30. De nacompetitie begint (indien Cluzona de 3e periode pakt) op 2 juni thuis. Indien die gewonnen wordt mag Cluzona weer thuis op 10 juni. Daarna finale op neutraal terrein op 16 juni.

3. Cluzona kan met lege handen achter blijven indien zowel Unitas’30 als Madese Boys zondag winnen. Cluzona wordt dan sowieso 2e in de eindrangschikking (zonder periodetitel en zonder nacompetitie). De periodekampioenen zijn dan: VV Rijen, SC Kruisland en Madese Boys.

Kortom, er kan nog van alles gebeuren. Maar hoe het ook afloopt, Cuzona kan terugkijken op een heel mooi seizoen. Nooit eerder eindigden ze 2e in de 2e klasse. (ooit 3e in seizoen 76/77).

Het enige wat we nog kunnen doen is de ploeg steunen door zondagmiddag aanwezig te zijn op het sportpark. Het elftal dat het record in handen heeft (dus 3e werd in de 2e klasse in 1977) zal zoveel mogelijk aanwezig zijn in ieder geval!

Bron: Cluzona
Auteur: Eric de Regt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.