Wie stoot RBC van de troon en wordt dit seizoen Roosendaals club van het jaar?

ROOSENDAAL – Na een prachtige eerste editie van de Voetbal in Roosendaal Huis & Hypotheek Cup met als winnaar RBC, hopen we natuurlijk op een mooi vervolg in het tweede jaar. Om discussies achteraf te voorkomen, leggen we graag de regels nog eens uit.

De teams die kans maken op de prijs zijn: Alliance za. en zo., BSC, Cluzona, DVO’60, FC Moerstraten, HSC’28, NSV, RBC, Rimboe en RKVV Roosendaal. Door een puntenverdeling wordt het niveau, de uitslagen, de doelpunten, tussenstanden en eindstanden meegewogen in een eindklassement. De uiteindelijke winnaar van het klassement wint de Voetbal in Roosendaal Huis & Hypotheek Cup | powered by Voets Assurantiën, die een seizoen lang een mooi plekje in de kantine zal verkrijgen. Tevens overhandigen we de winnaars een prachtig set inloopshirts.

De puntentelling is als volgt:

Bij aanvang van de competitie worden alle teams gekwalificeerd met een aantal punten gebaseerd op de klasse waarop het team uitkomt. Vervolgens wordt er bij een winstpartij, een gelijkspel of een verliespartij punten bij- of afgetrokken. Dit geldt tevens voor het aantal doelpunten voor en tegen.

Na speelronde 1 zal er een stand ontstaan waar tevens punten aan te verdienen zijn. Staat het team op een derde plaats, worden er 13 punten meegeteld in de totaalscore. Staat een elftal al weken op de eerste plaats dan worden er wekelijks 5 punten extra aan het totaal toegevoegd. Een periodekampioenschap levert 200 punten extra op.


VOETBAL IN ROOSENDAAL HUIS & HYPOTHEEK CUP | POWERED BY VOETS ASSURANTIËN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.