Voetbalinroosendaal.nl stopt

ROOSENDAAL – Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen met het regionale voetbalplatform Voetbalinroosendaal.nl . De grootste reden is tijdgebrek waardoor het onmogelijk blijkt voor mij het te blijven combineren met andere activiteiten zoals een fulltime baan, mijn gezin en nieuwe kansen in de (voetbal)markt.

Graag wil ik van het moment gebruik maken alle trouwe volgers van het voetbalplatform van harte te bedanken voor de vele likes en enthousiaste berichten die ik de afgelopen drie jaar heb mogen ontvangen. Daarnaast heb ik met veel voetbal- en trainerstalent uit de gehele regio leuke gesprekken en interviews mogen hebben waar ik jullie ontzettend dankbaar voor ben. Ik heb er veel plezier in gehad en aan beleefd maar keuzes maken is op dit moment noodzakelijk.

Tot slot bedank ik Ronald Moerland als vaste helper van het eerste uur en de sponsoren die het platform financieel ondersteund hebben. Dankzij jullie bijdrage konden we leuke klassementen opzetten en prijsjes uitreiken en heeft het platform zijn professionaliteit verkregen en behouden.

Mochten er liefhebbers zijn die het gesprek aan willen voor een overname van het platform kunt u contact opnemen op het e-mailadres: info@voetbalinroosendaal.nl . Ik sta open voor een gesprek en ben bereid mijn kennis en contacten te delen voor een positief vervolg van het platform.

Ik wens iedereen op en rondom de Roosendaalse voetbalvelden het allerbeste toe!

Met sportieve groet,

Melvin van Mourik

 

One thought on “Voetbalinroosendaal.nl stopt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.