Voetbalinroosendaal.nl en Nationaal Voetbalmuseum gaan samenwerking aan!

ROOSENDAAL – Graag verwelkomen we een nieuw partner op de website Voetbalinroosendaal.nl . Nationaal Voetbalmuseum “voetbal experience” in Roosendaal zal vanaf vandaag pronken op de Roosendaalse voetbalnieuwssite met een mooie banner. Als hoofdsponsor van RBC is het museum ook maatschappelijk betrokken in de regio en mag dan ook niet ontbreken op de Roosendaalse voetbalwebsite.

In het Herstaco Stadion, een unieke museumlocatie, vind je alles waar iedere voetballiefhebber van droomt! Een museum vol historie: trofeeën, oude schoenen, historische ballen en uiteraard veel foto’s van Nationale Elftallen. Een skills-zone waar je zelf kan laten zien wat je kunt. Van balletje hooghouden tot je schotkracht meten. En wat dacht je van het geven van je eigen commentaar bij historische beelden?

Test je voetbalkennis, lach om voetbalblunders en zing mee met de leukste voetbalkrakers. Beleef in ieder geval de allermooiste historische hoogtepunten alsof je zelf bij het EK ’88 aanwezig bent in een prachtbioscoop op maar liefst 16 meter breed doek! Ervaar hoe onze jongens zich voelden toen ‘we’ Europees Kampioen werden! En heb je nou altijd al eens op de middenstip van een voetbalstadion willen staan? Ook dat kan! Het professionele voetbalveld in het stadion is te gebruiken om je ware voetbaltalent te testen.

Contactgegevens
Nationaal Voetbalmuseum
Herstaco Stadion
Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal
tel: 0165-520537

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.