Tussenstand Voetbal in Roosendaal Voets Assurantiën Cup | Volgend weekend ontknoping

ROOSENDAAL – Volgend weekend is de laatste speelronde van dit jaar. Hierna barst het geweld in de verschillende nacompetities los. RKVV Roosendaal hoeft geen nacompetitie te spelen en is dit weekend ondanks een nederlaag kampioen geworden. RBC lijkt zich al te richten op de nacompetitie en verliest kansloos in Terneuzen met 6 – 0. Cluzona weet nog niet waar het aan toe is. Mocht er volgende week een wonder gebeuren bij Unitas’30, dan is de hoogst spelende club uit regio Roosendaal kampioen, uiteraard moet het zelf wel winnen van Beek Vooruit. Mocht dit niet lukken, kan nog wel de nacompetitie gehaald worden, maar dan is Cluzona afhankelijk van Madese Boys. De club uit Made staat in de derde periode één punt voor op Cluzona en mag zondag thuis aantreden tegen laagvlieger Zundert. Cluzona, dat een buitengewoon goed seizoen doormaakt, werd vorig jaar ook al knap vijfde als promovendus.

Over prijzen gesproken. NSV, BSC en Alliance kunnen ook nog een periode winnen. BSC is dan wel afhankelijk van NSV dat moet verliezen en Sprundel dat moet winnen. Sprundel pakt dan de derde periode en BSC zal op basis van de eindklassering de periode van kampioen DSE overnemen. NSV heeft het in eigen hand en moet winnen van RSV. Alliance moet thuis minimaal een punt halen tegen stadsgenoot DVO’60.

HSC’28 wil komende zondag nacompetitie juist vermijden. Nu staan de Heerlenaren op een veilige twaalfde plaats, maar nummer dertien Grenswachters staat slecht twee punten achter. HSC’28 speelt zondag een uitwedstrijd tegen Achtmaal.

Voetbal in Roosendaal en Voets Assurantiën wensen alle team veel succes tijdens de laatste speelronde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.