Tussenstand Voetbal in Roosendaal Keepersklassement

Roosendaal – De eerste tussenstand van het vernieuwde Voetbal in Roosendaal Keepersklassement is bekend. Wie gaat er dit jaar aan de haal met de titel: Keeper van het Jaar of Clean Sheet Koning?

In de afgelopen zomer hebben een aantal keepers een nieuwe club gevonden. Zo is de winnaar van de eerste editie Thierry Aarts afgelopen zomer verkast van RBC naar MOC’17. De nieuwe keeper van RBC is Joeri Leest, oud-speler van Prinsenland. Hieronder een overzicht van de overige wisselingen:

  • Ilias Bouas verhuisde afgelopen zomer van het opgeheven zondagteam van Alliance naar BSC.
  • Berkay Bagci maakt de overstap van Rimboe 2 naar het eerste team.
  • Damian van Nijnatten ging terug naar de club uit zijn woonplaats Hoeven, Nick Lodiers is de nieuwe sluitpost van Cluzona, hij komt over van DOSKO. In 2015 verliet Lodiers Cluzona voor de Bergenaren, maar maakt nu dus weer zijn comeback voor de dorpsclub uit Wouw.
  • Martijn Niemandsverdriet lijkt de concurrentiestrijd bij DVO’60 gewonnen te hebben van Marco Broos.
  • Jerle de Jonge van FC Moerstraten is vanwege zijn werk verhuisd naar Groenlo en zal voorlopig zijn handschoenen aan de wilgen hangen. Tom Welten en Sander Branderhorst mogen onderling uit gaan maken wie zijn vervanger zal worden.

Danny Koeijvoets (NSV), Colin Janse (HSC’28), Maarten Hack (Alliance) en Kevin Kilsdonk (Roosendaal) zijn dit jaar weer van de partij en zullen gaan strijden met de nieuwkomers om de trofee en de titel: Beste Keeper van Roosendaal.

Wilt u meer informatie over de regels rondom de keepersklassementen?
Bekijk dan hier de volledige uitleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.