Trap je carrière af bij Shift at Work

ROOSENDAAL – Shift at Work timmert aan de weg in het West-Brabantse uitzendlandschap. De Roosendaalse organisatie is gespecialiseerd in het opleiden en uitzenden van personeel in de veiligheidssector, logistiek, productie en (industriële) reiniging. Daarnaast toont Shift at Work haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio door sponsoring van voetbalvereniging Alliance en de Nationale Jeugdronde. Via het project Besides Football, wat in samenwerking met Voetbalinroosendaal.nl is opgestart, probeert Shift at Work op creatieve wijze een nieuwe doelgroep te bereiken. En daarmee tegelijk het Roosendaalse verenigingsleven te ondersteunen.

Melvin van Mourik, manager van Shift at Work, licht het doel van Besides Football verder toe: “Wij richten ons in eerste instantie op jongeren die vroegtijdig hun schoolloopbaan beëindigen, de zogeheten vroegtijdig schoolverlaters, en mensen die na het afronden van hun opleiding moeilijk in hun werkveld aan de slag komen. In beide gevallen denken wij graag mee in een stukje omscholing.”

Unieke sponsoring
Een extra interessante bijkomstigheid is dat ook Roosendaalse verenigingen profijt hebben bij het succes van dit project. “Ons idee is om voor ieder gewerkt uur van een werknemer een fee te doneren aan de club waar de kandidaat lid is”, aldus Van Mourik.

In eerste instantie wil Shift at Work in samenwerking met de Roosendaalse voetballers en voetbalverenigingen een gedegen basis leggen het succes van Besides Football. “In de toekomst zouden we graag het gehele Roosendaalse verenigingsleven betrekken bij dit project.”

Uiteraard zijn jongeren en studenten bij Shift at Work ook welkom voor reguliere vakantiewerkzaamheden. Van Mourik: “In piekperiodes, zoals de zomervakantie, zijn onze opdrachtgevers in de regio Roosendaal altijd op zoek naar gemotiveerd personeel om gedurende een aantal weken de drukte op te vangen. Ook dan kunnen jongeren bij ons een leuk centje bijverdienen.”

Interesse in de mogelijkheden die Shift at Work te bieden heeft? Neem dan zeker eens contact op met één van onze medewerkers via 088 – 01 04 110. Of neem eens een kijkje op www.shiftatwork.nl voor een actueel aanbod aan vacatures.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.