Slaapmomenten kosten Cluzona de punten tegen MOC’17

ROOSENDAAL – Cluzona heeft twee punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen MOC’17 in Bergen op Zoom. Door twee momenten van onoplettendheid bij de corners van de thuisploeg, die beiden werden ingekopt door Hein Loman, liep de Wouwse ploeg de gehele tweede helft achter de feiten aan. Cluzona begon goed aan de wedstrijd met een voorzet op maat van Dennis Janssen werd Wesley Smits voor de goal bereikt en schoot de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Daarna ging het spel op en neer, MOC’17 kwam op gelijke hoogte door een corner. Een dekkingsfout achterin zorgde ervoor dat Hein Loman vrij kon binnenkoppen. Deze zelfde spits schoot de Bergse ploeg even later op voorsprong, de spits draaide weg bij de centrale verdediger en schoot onberispelijk in de korte hoek binnen. Cluzona ging nog kort drukken voor de rust en kon na een kleine scrimmage de 2-2 maken via Jacques Dekker.

De tweede helft was hetzelfde plaatje, een zwak spelend Cluzona dat moeite had met de bal naar dezelfde kleur te spelen. En een MOC’17 dat meer wilde en dat ook verdiende in die periode. Dat kwam dan ook op een voorsprong door wederom een trefzekere Hein Loman uit een corner. Cluzona probeerde het daarna nog maar het ontbrak aan scherpte deze zondag, de tactische omzetting door gelegenheidstrainer van der Sloot van Jacques Dekker als opkomende rechtsback pakte bijna gelijk goed uit. Maar zijn poging sloeg onderkant lat uit het doel. Kort voor tijd was het dan een meegekomen Sam Snoeijs die door een tik tegen de grond ging: BIEM, penalty voor Cluzona. Ruben Maas wist er wel raad mee en schoot de bal vanaf elf meter in de goal. Nog een tumultueus moment daarna, de al gewisselde John van Loenhout kreeg eveneens als de trainer van MOC’17 een rode kaart en ook een speler in het veld kon er nog af, dit allen vanwege commentaar op de tot dan toe uitstekend fluitende scheidsrechter.

Cluzona pakt één punt bij de buren uit Bergen op Zoom en gaat met twee punten uit twee wedstrijden na de winterstop de Carnaval in. Op 18 februari wacht de topper tegen Moerse Boys in Zundert.

Copyright: VIR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.