Selectie BSC voor volgend seizoen op orde

ROOSENDAAL – Allereerst het mooie nieuws dat op twee spelers na, Vincent Dekkers vertrekt naar DVO’60 en Guilliano Wierikx heeft aangegeven te willen vertrekken maar heeft nog geen opvolgende vereniging, dat alle spelers van BSC 1 aan hebben gegeven in persoonlijke gesprekken met de hoofdtrainer en leiders om bij BSC 1 te blijven voetballen.

De selectie wordt komend seizoen versterkt met de volgende spelers:
Quincy Rijpers komt over van Rood-Wit, Mike Gloudemans en Freek Roovers komen over van Kruisland, Jordi Bruhns (keeper) RBC en Davey Mathijssen (was clubloos).

Met Freek , Mike en Davey komen oud BSC spelers weer terug naar de vereniging waar ze eerder hebben gespeeld. De technische staf is ook rond , leiders , teammanager , verzorger en assistent scheidsrechter gaan door. Nieuw in de technische staf zijn Ad  Straver die de functie van assistent trainer gaat invullen van BSC 1. Lars Akkermans (nu RBC) wordt de nieuwe keeperstrainer voor BSC 1.

Tevens wil BSC starten met een aantal oefenwedstrijden met spelers uit selectie 1 en 2 wat onder 23 zal gaan heten. BSC kan dus vooruit kijken!

De selectie is zo rond voor het seizoen 2019/20 die start op 06 augustus.

Bron: BSC
Foto: Archief VIR

4 thoughts on “Selectie BSC voor volgend seizoen op orde

 1. Goed om te zijn dat BSC zijn schouders er weer onder zet en weer de weg naar boven proberen door te pakken. Wel een kritiekpuntje.. Davey Matthijssen terug halen lijkt mij geen juiste keuze. Deze jongen is bij RKVV Roosendaal weg gestuurd en ook eerder bij BSC liep het niet. Dit is nog vreemder als je bedenkt dat er meerdere oud-BSC spelers een terugkeer voor ogen hadden, maar de club niet. Spelers die geen problemen hebben gehad bij BSC of andere clubs.. Zonde

  1. Beste Leo

   Ik lees uw verhaal, mbt davey Mathijssen laat ik vooral zeggen dat er zeer duidelijke en regels aan terugkeer hangen van davey , de overige opmerking mbt terug keer oud spelers maar de club niet is mij onbekend
   Mvg trainer BSC

   1. Beste Rick,

    Iedereen dient een extra kans te krijgen om zichzelf te revancheren. Wel is het goed dat hierin duidelijke regels zijn afgesproken. Wat betreft de oud spelers, blijft dit vaag. Er is contact geweest tussen BSC en oud spelers. Bijzonder dat de trainer hierin niet is meegenomen.

    Ik kijk uit naar komend seizoen en succes de laatste wedstrijd, aankomende zondag uit tegen Emma.

 2. Een zeer verrassende keuze dat Freek volgend seizoen voor BSC voetbalt. Lijkt mij onverstandig gezien zijn kwaliteiten en het verschil in voetbalklasse waarin hij nu gaat spelen. Uiteraard wel goed nieuws voor BSC, misschien kunnen ze met deze nieuwe spelers de stap richting de 3e klasse zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.