RSC Alliance zit in de lift

ROOSENDAAL – RSC Alliance zit in de lift. Niet alleen op prestatief vlak, het vlaggenschip werd periodekampioen afgelopen weekend tegen stadsgenoot DVO’60, maar ook op sponsorvlak zijn er zeer goede berichten te melden.

Zo hebben de drie hoofdsponsors te kennen gegeven hun betrokkenheid bij RSC Alliance te willen verlengen. Uitzendorganisatie Shift at Work, als hoofdsponsor betrokken bij de selectie en diverse jeugdprojecten, verlengt haar samenwerking met vier jaar tot eind seizoen 2022-2023. Vakmasters, hoofdsponsor van het eerste elftal middels uitingen op de kleding, trainingspakken en in de kleedkamer tekent ook in voor vier jaar. Hoofd(shirt)sponsor Voets Assurantiën zal ook voor de komende twee jaar pronken op de voorzijde van het nieuwe tenues. Het Assurantiën kantoor, afgelopen jaar verhuisd naar het nostalgische pand aan de Molenstraat, staat tot het einde van seizoen 2020-2021 op de borst van de club op zowel het uit- als thuisshirt.

“Op korte termijn worden deze contracten ondertekent waardoor er een stukje borging is op financieel vlak. We zijn content met dit fantastische nieuws en hopen samen met deze belangrijke sponsoren de volgende stap te kunnen zetten in de (her)ontwikkeling van deze mooie vereniging”, aldus van Mourik, bestuurslid commerciële zaken. “Naast de hoofdsponsors zijn we tevens in gesprek met een tiental jeugdsponsoren en een hoofdsponsor jeugdopleiding. Je merkt dat de rust binnen de bestuurskamer, de wisseling van zondag naar zaterdagvoetbal, het technisch kader binnen de opleiding, het 100-jarig bestaan van de vereniging en de moderniseringsplannen rondom het sportterrein voor de totale vereniging goed doen.”

Morgen speelt Alliance haar eerste nacompetitie wedstrijd tegen Asperen. Met een volle bus en een aantal supporters die op eigen gelegenheid richting de Bommelerwaard rijden hopen de roodzwarten op een finaleplek en een eventuele promotie naar de derde klasse in het zaterdagvoetbal. De wedstrijd start om 14.30 uur.

Bron: RSCAlliance.nl
Foto: VIR Archief

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.