RKVV Roosendaal wint van SAB door tweemaal achterstand weg te poetsen

ROOSENDAAL – Afgelopen zondag startte Roosendaal met een gehavende selectie aan de uitwedstrijd tegen promovendus SAB uit Breda.

Na slechts drie minuten wist de thuisploeg uit een corner tot scoren te komen. Damian Kefilev wist doelman Stef Bouman in de verre hoek te kloppen. Ongeveer twintig minuten later bracht Thijs de Wit de Roosendalers op gelijke hoogte. Nog voor het rustsignaal brak SAB wederom uit en bracht Bryan Bongaards, de nummer tien, zijn ploeg weer op voorsprong.

Na de rust veranderde het spelbeeld. Roosendaal wist meer grip op de wedstrijd te krijgen en lukte het druk te krijgen op de helft van de tegenstander. Hierdoor kon Jules Gort in de 73e minuut de bal tegen de touwen jagen. Tot overmaat van ramp voor de thuisploeg ontving de nummer tien van SAB zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Dit resulteerde in zee├źn van ruimte voor de Roosendalers, waardoor Kevin Jurgens nog voor het eindsignaal de 2-3 op het scorebord kon zetten. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Peter Sweres, dat nu met twaalf punten uit vijf wedstrijden op de tweede plaats staat in zondag 3A.

Aankomende zondag ontvangt Roosendaal Virtus uit Zevenbergen, dat momenteel op de negende plaats op de ranglijst staat.

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl
Auteur: Wesley Kotta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.