RBC neemt het op tegen Virtus

ROOSENDAAL – Komend weekend staan de laatste reguliere competitiewedstrijden van 2018 op het programma. RBC sluit het jaar af bij Virtus in Zevenbergen.

Virtus is na een jaartje te zijn ingedeeld in het district West 2 weer terug in Zuid 1. Die tijdelijk gedwongen verhuizing beviel de blauw-witten achteraf prima. Virtus eindigde op de tweede plaats met een punt achterstand op de kampioen en in de nacompetitie werd de finale bereikt. Daarin werd echter verloren van tweedeklasser XerxesDZB. In vergelijking met vorig seizoen gaat het nu wat minder crescendo. Maar de ploeg van trainer Jorco de Kok is in opmars en bevindt zich na twee achtereenvolgende overwinningen op Terneuzen en Schijf in de middenmoot op de zevende plaats. Tegen RBC hoopt Virtus drie punten te pakken waardoor aansluiting met de subtop kan worden verkregen.

RBC wil als koploper de winterstop in gaan en zal er dus voor moeten zorgen dat die drie punten niet in Zevenbergen blijven. Door het gelijkspel tegen SAB zagen de oranjehemden de voorsprong op HVV’24 slinken tot een punt. De kater van de mindere wedstrijd tegen SAB werd door RBC inmiddels weggespoeld door een bekeroverwinning bij RCS. Concurrent HVV’24 speelt zondag uit tegen Philippine.

De wedstrijd tussen Virtus en RBC staat onder leiding van scheidsrechter Hans van Bekkum uit Veldhoven. De aftrap is vanwege de vroeg invallende duisternis om 14.15 uur.

Bron: RBCvoetbal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.