RBC in voorbereiding op tweede seizoenshelft middels teamactiviteiten

ROOSENDAAL – Afgelopen zondag startte RBC de voorbereiding op de tweede seizoenshelft met een volledige trainingsdag. De Roosendaalse ploeg van Henk Vos trainde in een ochtend en middagsessie intensief in opbouw naar een goede conditie voor de oefenwedstrijden die gepland staan.

Om het succes van de eerste competitie helft te prolongeren is RBC bij Aleco Sport Visions langs geweest voor diverse teambuilding activiteiten. Het was een sportief en vol programma met een voetvolleycompetitie, een boksclinic van Nederlands kampioen Luuk Elzinga en een stevige veldtraining.

Op zaterdag 12 januari speelt RBC haar eerste oefenduel. SV Meerkerk is dan de tegenstander. Zij komen dit seizoen uit in de zaterdag derde klasse C en bezetten daar de elfde plaats (negen punten) met grote achterstand op nummer tien Alblasserdam (16 punten). De jaren hiervoor speelde zij jarenlang in de zaterdag tweede klasse waarin het vooral in de subtop speelde.

Drie dagen later op 15 januari speelt RBC haar tweede en tevens laatste oefenduel. Het tweede elftal van Oranje Wit reist dan af richting het Herstaco Stadion. Oranje Wit 2 komt uit in de reserve hoofdklasse en staat daar zevende. RBC hervat op 20 januari de competitie. Als koploper van de derde klasse A ontvangt de ploeg van trainer-coach Henk Vos vv Steenbergen.

Oefenduels:
12 januari RBC – SV Meerkerk (19.30 uur)
15 januari RBC – Oranje Wit 2 (20.00 uur)

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl
Informatiebronnen: RBCfans.nl en Aleco Sport Visions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.