NSV werkt zichzelf in de gevarenzone door verlies tegen Sprundel

NISPEN – Op 4 november speelde NSV de thuiswedstrijd tegen Sprundel. Na een 5-2 nederlaag vorige week tegen Gesta is de ploeg flink op scherp gezet om de hoognodige punten aan de kant van NSV te behouden. Na enkele weken blessure begint Danny weer op doel.
NSV begint niet fel aan de wedstrijd en echt tot kansen komt het dan ook niet. Sprundel zet vroeg druk op het team uit Nispen. Hierdoor moet NSV vaak de lange bal hanteren en komt het niet lekker in het spel. Sprundel voetbalt ondertussen wel en kan redelijk eenvoudig de bal rond laten gaan. Na ongeveer 15 minuten spelen wordt er vanuit de verdediging van Sprundel een lange bal gehanteerd, de linksbuiten kan de bal verlengen richting de spits. Die vervolgens teveel ruimte krijgt van Wouter en de bal van buiten de zestien in de hoek schiet, 0-1. vijf mintuten na de goal probeert NSV wat terug te doen. Arno geeft een lange crosspass op de diepgaande Martin, die de bal kan meenemen richting de goal maar helaas net naast schiet. Iedereen rekende iets later op de 0-2, maar twee schoten worden knap gekeerd door Danny. NSV is nog steeds erg zoekende in de wedstrijd en heeft het lastig om in balbezit te blijven. In de 35ste minuut legt Jelmer aan om een corner te nemen, deze wordt door de verdediging weggeschoten naar voren, door middel van twee spelers van Sprundel wordt snel gecounterd. Na een diepte pass gaat de speler van Sprundel 1 op 1 af op Danny. Hij maakt geen fout, 0-2. Net voor rust krijgt NSV nog een kansje, via een voorzet kopt Jelmer de bal net over het doel.

Gelijk in de tweede helft komt de bal via een ingooi van Sprundel in de kluts te liggen voor de voeten van een aanvaller van Sprundel, die niet twijfelt en de bal goed binnenschiet,0-3. Opnieuw is Danny kansloos. Een paar minuten daarna kan NSV wat terug doen. Martin wordt diep gestoken, hij lijkt 1 op 1 gaan op de keeper maar besluit toch nog om de drukte weer in te draaien. Voor vele leek de actie voorbij, maar tussen drie man weet hij toch knap te bal in de lange hoek te plaatsen, 1-3. Na deze goal komt NSV dan toch nog in de wedstrijd en speelt een kwartier goed voetbal. Toch heeft NSV het bijna heel de wedstrijd lastig met lange ballen die over de verdediging vallen. Door middel van snelle counters en het niet goed ingrijpen van de NSV verdedigers komt er uiteindelijk een score van 1-6 op het scorebord. Dit snel loslaten en op naar volgende wee.

Doelpuntenmaker: Martin Kuijer

Ruststand: 0-2
Eindstand: 1-6

Opstelling: Danny Koeijvoets, Arno van Gastel, Wouter van Wezel, Maarten Rockx, Elmar Dusseldorp Roel van Tiggelen, Jelmer Akkermans, Joost van Tiggelen, Ronnie Kerstens. Martin Kuijer, Tim Mens.

Bron: NSV
Auteur: Wouter van Wezel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.