NSV boekt ruime overwinning

NISPEN – NSV vloog uit de startblokken. Op een prima grasmat was dan ook uitstekend voetbal mogelijk. Al in de 2e minuut is het prijs. Bij een goede aanval via Joost Ossenblok en Martijn de Bruijn belandt de voorzet precies in de voeten van Roel van Tiggelen die de 1-0 binnen kan lopen. Vivoo werkte wel hard maar werd alleen even gevaarlijk toen Danny Koeijvoets onder een door de wind gedragen voorzet ging. De bal kon echter worden weggewerkt. Na een kwartiertje werd het 2-0 toen Martijn de Bruijn alleen door kon gaan na een prima lange bal van Martin Kuijer. Tot het half uur was NSV ver de meerdere qua kansen. Jammer dat met name de schoten van Joost van Tiggelen de juiste richting misten. NSV liet de teugels een beetje vieren en dat resulteerde in twee kansen voor Vivoo waarbij Danny Koeijvoets steeds attent was. Bij de derde kans wordt de aanvaller van Vivoo bij de tweede paal werd erg vrij gelaten en deze kan de bal in de korte hoek binnen schieten.

Na de rust duurt het slordige spel van NSV nog even aan, waarbij Vivoo met een vrije trap nog even gevaarlijk is, maar na zo’n vijf minuten pakt NSV het goede spel weer op. Na een kwartiertje levert Martijn de Bruijn na een goede individuele actie een harde voorzet af en Martin Kuijer kan deze met een strakke kopbal afronden 3-1. Alhoewel Joost Ossenblok buiten een schot op de lat zelf niet voor veel gevaar kan zorgen, blijft hij toch de volle aandacht van de Vivoo defensie opeisen. Hierdoor krijgen andere spelers meer ruimte. Nadat Roel van Tiggelen eerst een schot door de keeper gestopt ziet worden, schiet hij ook nog een keertje over. Hierna levert hij op tijd de bal in bij Arno van Gastel die de 4-1 binnen schiet. Even later schiet Arno ook nog een keertje op de lat.

Een dik verdiende overwinning die hoger uit had kunnen vallen wanneer er wat zuiniger met de kansen was omgesprongen. Maar we zijn van de hatelijke nul af.

Doelpuntenmakers :  Roel van Tiggelen, Martijn de Bruijn, Martin Kuijer en Arno van Gastel
Strafzaken: gele kaart voor Wouter van Wezel.

(bron: NSV)

NSV NIEUWSITEMS WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ DE VOLGENDE SPONSOREN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.