KNVB-BEKER | Cupfighters Cluzona | De poulefase

ROOSENDAAL – Het bekersprookje van Cluzona is door de stunt tegen IFC nog niet geëindigd, op dinsdag 3 april speelt het tegen hoofdklasser VC Vlissingen in de kwartfinale van de beker. In aanloop naar deze kwartfinale zullen wij terugkijken op de wedstrijden die al gespeeld zijn en blikken wij vooruit op de aankomende wedstrijd tegen de ploeg van oud-NAC trainer John Karelse. De winnaar van deze kwartfinale bereikt niet alleen de halve finale maar zit volgend seizoen ook in de koker bij de landelijke KNVB beker.

Op 2 september speelde Cluzona een thuiswedstrijd tegen SV Nieuwdorp, op dit moment de nummer vijf in de 2de klasse zaterdag. Vooraf werd er een moeilijke wedstrijd verwacht maar de Wouwse ploeg kon vrij gemakkelijk winnen met 5-1. Ruben Maas blonk uit met een hattrick.

Na de vrij gemakkelijke eerste wedstrijd moest het een week later op bezoek bij Rood-Wit in Sint Willebrord. Op eigen verzoek werd de wedstrijd op zaterdagavond gespeeld. Cluzona speelde een fantastische wedstrijd en kon de overwinning uiteindelijk over de streep trekken, 2-3. Cluzona gaf het eerste visite kaartje van het seizoen af in de beker. Na deze overwinning plaatste het zich zo goed als zeker voor de volgende ronde. Enkel een grote nederlaag of grote overwinning van Rood-Wit kon roet in het eten gooien.

De laatste poulewedstrijd werd thuis gespeeld tegen Bruse Boys, met de vooruitzichten van een zo goed als zeker volgende ronde begon het slap aan de wedstrijd. Bruse Boys kwam kort voor rust op voorsprong en verdubbelde deze kort na rust. De penalty van Ruben Maas was niet voldoende om een slotoffensief te kweken. Cluzona verloor de laatste poulewedstrijd.

Wel was het voldoende voor het bereiken van de volgende ronde, SC Gastel uit werd er geloot.

Bron: Cluzona


DE CLUZONA CUPFIGHTERS SJAAL

Voetbalinroosendaal.nl heeft speciaal voor deze wedstrijd een sjaal laten ontwerpen. Deze week heb je de kans op voorinschrijving een sjaal te kunnen bemachtigen. Dit collectors item is te verkrijgen voor € 12,- per stuk. Vanwege de beperkte oplage is voorinschrijven gewenst voor vrijdag 9 maart om 15:00 uur. U kunt een sjaal reserveren bij: Hidde Poppelaars. e-mail: Hidde_8295@hotmail.com telefoon: 06-46934483.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.