Kampioenskandidaat ONI wint van DVO’60

ROOSENDAAL – Afgelopen zaterdag kwam ONI, de titelfavoriet voor dit seizoen, op bezoek op ons sportpark Hulsdonk. Na een regenachtig begin van de dag, brak zowaar de zon door en was het prima voetbalweer. DVO’60 stond deze middag onder leiding van interim trainer Danny Deckers omdat de huidige trainer Joey Verhoeven wegens privé omstandigheden zijn functie bij DVO’60 vroegtijdig heeft beëindigd. In de laatste drie wedstrijden had ONI maar liefst  zeventien keer het net gevonden en 0 tegendoelpunten gehad en was spits Sander de Bont erg trefzeker. We begonnen deze middag in een 4-4-2 opstelling met de intentie om de linies kort op elkaar te houden en geconcentreerd onze kansen af te wachten. Niet blind gaan jagen en aanvallen, maar net over de middenlijn opvangen. Het plan werkte, DVO speelde zeer  geconcentreerd en speelde als een hecht team. ONI kwam niet door onze defensie en de irritatie onderling nam ook toe. De betere kansen waren deze eerste helft voor DVO, waarbij Mark Christianen de beste had op de openingstreffer, echter door een ongelukkige bal die in de 38 ste minuut bij hun rechterspits kwam werd het 0-1 voor ONI.

Ruststand 0-1

Met dezelfde namen na de thee begonnen aan de tweede helft en met dezelfde opdracht om geen doelpunt weg te geven en geconcentreerd op zoek te gaan naar de gelijkmaker.

ONI was na de eerste helft ook gewaarschuwd en kwam beter voor de dag in de tweede helft en drong zo ook aan voor de 0-2, dat via een intikker halverwege de tweede helft viel door de spits Sander de Bont die tot dan toe volledig onder controle werd gehouden door het centrale duo Michael de Wit en Kevin Jongenelen.  DVO probeerde daarna nog een vuist te maken en ging op jacht naar de aansluitingstreffer en met het inbrengen van de goed ingevallen wissels kon het tegen dit ONI helaas niets meer bewerkstellen.

Buiten dat ONI een heel goed team heeft en terecht heeft gewonnen hebben we ons goed verweerd en hadden we met wat meer geluk iets meer gekregen. De complimenten zijn aan iedereen die een bijdrage aan deze wedstrijd heeft geleverd en vooral aan het elftal dat keihard heeft gewerkt voor een resultaat. Na een slechte voorbereidingsweek door mede een opgestapte trainer zo’n wedstrijd spelen geeft goede hoop op resultaat de komende weken!

De volgende wedstrijd is uit bij FC Bergen waar we op jacht gaan naar de eerste driepunter van dit seizoen!

Bron: DVO’60

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.