Jubileum HSC’28 onvergetelijk, op naar de 100 jaar!

HEERLE – Het afgelopen weekend heeft HSC’28 alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk weekend van te maken, en dat is gelukt! Vele bewoners van Heerle en omgeving, van alle leeftijden, wisten de weg naar sportpark Harella te vinden.

Vrijdagavond was de jeugd actief tijdens het FIFA toernooi, waarbij de kantine was omgetoverd tot een heus gameparadijs. In iedere leeftijdscategorie konden prijswinnaars bekend worden gemaakt. Zaterdagochtend waren de 4 landskampioenen freestyle voetbal aanwezig die de panna strijd aangingen met de jeugd van HSC’28. Iedereen kwam aan de beurt om een partijtje panne te spelen tegen de jongens, met veel plezier en verbazing werd er volop gefilmd en gefotografeerd.

Zaterdagmiddag vond de jubileumwedstrijd plaats. Een voor een werden de spelers aangekondigd en betraden zij het veld. De Herelse kampioenen uit 2005 lieten zien het nog niet verleerd te zijn. Er werd 3-1 gewonnen van het ‘All Star’ team, een mix van huidige spelers binnen alle senioren elftallen die de vereniging rijk is. De kampioenen hadden het nog steeds in zich, zelfs de befaamde salto van Remco den Brok waarvan hij er zoveel maakte op het oude sportpark De Schalm. Ook nu, na zijn eerste goal, volgde een prachtige salto die voor vreugde zorgden bij het massaal opgekomen publiek. De derde helft werd extra verlengt met de uitverkochte feestavond, welke nog meer publiek, vele leden, oud leden en sponsoren naar de feestelijk geklede kantine trok. Met ‘Act On Demand’ werd tot laat gefeest, de tap is meerdere keren aangevuld en de bakplaat met verse hamburgers maakte overuren. Kortom, het was mega gezellig.

Zondagochtend vond de reüniebrunch plaats en werd er nagepraat over de diverse activiteiten. De KNVB bracht een bezoek en zorgde ervoor dat het 90 jarig jubileum vereeuwigd is in een mooi beeld. De pubquiz op de zondagmiddag kreeg verrassend veel aanmeldingen. Buiten kennisvragen was er een spelronde van activiteiten toegevoegd. De winnaars kregen een pakket met speciaal bier en wat lekkers, welke zijn gedeeld aan alle deelnemers! Ondertussen werd de Herelse koe losgelaten op het hoofdveld waarna deze de prijs in vak 15 heeft achtergelaten, dat betekend dat lootjes: 14, 15, 16, 39, 40, 41 489, 490 en 491 een prijs hebben gewonnen.

Ras HSC’er Corné van Meer sloot het weekend feestelijk af met zijn bekende meezingers, waarbij de commissieleden tijdens deze slotborrel van harte werden bedankt!  Kortom, HSC’28 heeft een onvergetelijk weekend gehad.

Bron: HSC’28
Foto’s: HSC’28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.