HSC’28-spelers Hopmans, Huijps en keeperstrainer Schepers nemen afscheid bij de club

HEERLE – Afgelopen donderdag heeft de selectie van HSC’28 afscheid genomen van Jaap Hopmans, Niels Huijps en keeperstrainer Jan Schepers. Zij hebben aangegeven het komende seizoen niet meer beschikbaar te zijn voor HSC’28.

Jaap Hopmans kwam in de zomer van 2014 over van Cluzona. In de vier jaar die hij deel uitmaakte van de selectie, kwam Jaap tot 102 wedstrijden voor HSC’28. Jaap is momenteel woonachtig in Almere. Vanwege de reisafstand tussen zijn woonplaats en Heerle is het niet haalbaar om deel uit te blijven maken van de selectie van HSC’28. Vanaf komend seizoen komt Jaap uit voor het zaterdagelftal van zijn oude club Cluzona.

Niels Huijps begon zijn voetbalcarrière in de F-jes bij HSC’28. Niels doorliep alle jeugdelftallen van de club en maakte in het seizoen 2009-2010 de definitieve overstap vanuit de A-jeugd naar het eerste elftal. In de negen seizoenen die Niels in het eerste elftal speelde kwam hij tot het mooie aantal van 187 wedstrijden voor het vlaggenschip. In deze wedstrijden wist Niels 58 doelpunten te maken. Veel blessureleed in de laatste jaren, waaronder een zware schouderblessure in het afgelopen seizoen, deden Niels besloten te stoppen met voetballen.

Keeperstrainer Jan Schepers kwam zes seizoenen geleden bij HSC’28. In eerste instantie zou Jan ons voor een aantal maanden uit de brand helpen. Echter bleek er al snel een goede klik te zijn tussen Jan, de spelersgroep en de vereniging, waardoor Jan uiteindelijk zes jaar als keeperstrainer heeft gefungeerd. Alle keepers die Jan onder zijn hoede heeft gehad zijn altijd zeer positief geweest over de trainingen en begeleiding die Jan de keepers gaf.

Bron: HSC’28

One thought on “HSC’28-spelers Hopmans, Huijps en keeperstrainer Schepers nemen afscheid bij de club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.