HSC’28 hervat competitie met een gelijkspel tegen RSV

ROOSENDAAL – Op zondag 3 februari hervatte HSC’28 de competitie met een lastige uitwedstrijd bij RSV in Rucphen. De thuiswedstrijd werd eerder dit seizoen jammerlijk verloren door late doelpunten van RSV. Het door blessures geteisterde HSC had dus wat recht te zetten.

Na 3 minuten spelen kon keeper Kevin van den Brand de bal al uit het net vissen, nadat een afstandsschot in de korte hoek geplaatst werd. Gelukkig kon HSC zich herstellen en gaf het in het overschot van de eerste helft weinig weg. RSV werd enkel gevaarlijk middels een aantal corners, maar deze werden iedere keer vrij simpel afgewimpeld. Aan de andere kant van het veld lukte het wel een aantal keer om gevaarlijk te worden. De grootste kans was voor spits Barry Perk. Hij schoot de bal helaas over nadat Sander Feijen da bal goed teruglegde vanaf de achterlijn. De Heerlenaren gingen met een minimale achterstand de rust in.

In de tweede helft begon HSC zeer sterk. In de 50ste minuut werd op 20 meter van het doel een overtreding gemaakt door een Rucphense verdediger. De hieruit volgende vrije trap werd door Tobie Hopmans in de bovenhoek gekruld. HSC was na de gelijkmaker nog niet klaar en drukte goed door. Bram van den Bemt kon enkele minuten later de ploeg uit Heerle op voorsprong zetten met een goed schot vanaf de 16-meter. RSV bleef de lange bal hanteren en na een onoplettendheid in de defensie wisten ook zei een gelijkmaker te produceren. Nog voordat de 70ste minuut aanbrak kwam HSC dankzij invallers Jurrien de Groen en Lars de Kok. Eerstgenoemde kon Sander Feijen de diepte insturen en na een goede voorzet kan laatstgenoemde de bal binnentikken. RSV bleef wederom aandringen en na een afvallende bal kon een invaller de 3-3 op het scorebord zetten.

Als er een team had moeten winnen dan had HSC hier zeker recht op gehad. Om belangrijke zaken te doen tegen degradatiestrijd dient volgende week gewonnen te worden in de derby tegen NSV. Deze wedstrijd wordt op 10 februari Om 14.30u gespeeld op sportpark Harella.

Bron: HSC’28
Foto: Voetbalinroosendaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.