Goede start DVO’60 tweede seizoenshelft

ROOSENDAAL – Afgelopen week ontving DVO’60 het trieste bericht van het overlijden van Peter van den Berg, oud-bestuurslid, erelid en trouwe supporter van DVO’60. Uit eerbetoon aan hem werd voorafgaande aan de wedstrijd tegen het altijd lastige Beek Vooruit één minuut stilte in acht genomen.

Hierna begon DVO’60 heel slap aan de wedstrijd en leed ook veel balverlies, waardoor Beek veruit de gevaarlijkste ploeg was in de eerste helft. In de 14de minuut een goede kopbal op de goal maar Marco Broos stond een treffer voor Beek Vooruit in de weg. DVO’60 kwam daarna iets beter in het spel met kleine kansjes voor Rob Goud, kopbal op de lat, en Boyd Wierckx die na een combinatie met Rob Goud rakelings overschoot. Beek vooruit liet zich ook niet onbetuigd met gevaarlijke aanvallen kwamen ze tot goede kansen, maar de verdediging hield stand. In de 42ste minuut kreeg DVO’60 op rechts een vrije trap. Deze, door Bas de Roy genomen, vrije trap werd door Kevin van Dam mooi binnen geschoten en zorgde ervoor dat DVO’60 met een 1-0 stand kon gaan rusten.

Na rust een veel beter spelend DVO’60 dat Beek vooruit goed in bedwang hield. Vooral met de steeds opkomende rechtsback Bas de Roy werd het steeds gevaarlijk voor de goal van Beek Vooruit. In de 49ste was het Mark Christianen die bijna scoorde. Het afstandsschot van 20 meter ging maar rakelings over. DVO60 bleef aandringen wat in de 72ste minuut resulteerde in het tweede doelpunt voor DVO’60. Uit een goede genomen corner van Boyd Wierckx kon Sander van Noordenne de bal van dichtbij in het doel koppen.

Beek Vooruit was daarna de draad helemaal kwijt en DVO’60 kon de wedstrijd met goed voetbal  uitspelen.

DVO’60 – Beek Vooruit 2 – 0 (1 – 0)

Opstelling: Marco Broos, Bas de Roy, Mark Christianen, Edwin Wevers, Wesley Lambregts, Sander van Noordenne, Max Machielse, Carlos Postdijk, Boyd Wierckx, Rob Goud (Glenn Crucq), Kevin Van Dam.

Scoreverloop: 42’ Kevin van Dam 1-0;  72’ Sander van Noordenne 2-0.

Bron: DVO’60

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.