FCK de Hommel overklast Bristol Team/ Bugetisolatie

RUCPHEN – Afgelopen vrijdag stond het eerste thuisduel op het programma in sporthal de Vijfsprong. Tegenstander was FCK de Hommel uit Den Bosch. De voormalige meervoudige landskampioen was op volle oorlog sterkte afgereisd naar Rucphen.

De tribunes liepen voor aanvang aardig vol, en al snel kon de teller op ruim 100 supporters worden genoteerd. Scheidsrechters klaar keeper klaar, en het fluitsignaal kon worden gegeven. En boem! binnen 8 seconde lag de bal al achter keeper Mounir. De spelers van Bristol Team/Bugetisolatie keek elkaar aan van wat gebeurd hier nou. Nog net niet van de schrik bekomen hadden de manschappen van Belgisch international Karim Bali de thuisploeg al snel de das omgedaan. Want nog voor rust stond de teller al op 1-4. Het werd al snel duidelijk dat FCK de Hommel een maatje te groot was voor de Roosendalers. Het enige speldenprikje werd gegeven door Yazid die de hatelijke 0 van het bord haalde.

Het vernieuwde Bristol Team/Bugetisolatie moest proberen de schade te beperken, maar in tegenstelling tot dat werd de achterstand alleen maar groter. Aimen kon nog wel de 2-4 scoren maar het antwoord kwam direct daarna van de bezoekers. Met vloeiende aanvallen werd de verdediging volledig overlopen. Met een keeper die met koorts in het doel stond, en letterlijk uit bed was gebeld viel geen eer te behalen. FCK de Hommel denderde door naar een ruime overwinning. Een harde les voor de spelers van de Roosendaler die een 2-9 moesten incasseren.

Met de nederlaag kon enigszins worden geleefd, en was van tevoren licht ingecalculeerd. Met het missen van eerste doelman Scot en basisspelers Hakan, Buyamin, Toma en Damiano kon deze nederlaag niet voorkomen worden.

Het team heeft tijd nodig om tot positieve resultaten te komen. De verwachting is dan ook niet dat Bristol Team/Bugetisolatie  meedraait om de titel, maar de doelstelling is handhaving in de eerste divisie.

Bron: Bristol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.