Derde editie Voetbal in Roosendaal Voets Assurantiën Cup

ROOSENDAAL – HSC’28 heeft afgelopen week de cup met de grote oren mogen ontvangen. Een zeer gewilde prijs in het Roosendaalse voetbal. Dit jaar uiteraard weer een nieuwe editie.

De teams die kans maken op de prijs zijn: Alliance, BSC, Cluzona, DVO’60, FC Moerstraten, HSC’28, NSV, RBC, Rimboe en RKVV Roosendaal. Door een puntenverdeling wordt het niveau, de uitslagen, de doelpunten, tussenstanden en eindstanden meegewogen in een eindklassement. De uiteindelijke winnaar van het klassement wint de Voetbal in Roosendaal Voets Assurantiën Cup, die een seizoen lang een mooi plekje in de kantine zal verkrijgen. Tevens overhandigen we de winnaars een prachtige set inloopshirts.
De puntentelling is als volgt:

Bij aanvang van de competitie worden alle teams gekwalificeerd met een aantal punten gebaseerd op de klasse waarin het team uitkomt. Vervolgens wordt er bij een winstpartij, een gelijkspel of een verliespartij punten bij- of afgetrokken. Dit geldt tevens voor het aantal doelpunten voor en tegen.

Na speelronde 1 zal er een stand ontstaan waar tevens punten aan te verdienen zijn. Staat het team op een derde plaats, worden er 13 punten meegeteld in de totaalscore. Staat een elftal al weken op de eerste plaats dan worden er wekelijks 5 punten extra aan het totaal toegevoegd. Een periodekampioenschap levert 200 punten extra op.

VOETBAL IN ROOSENDAAL VOETS ASSURANTIËN CUP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.