Cluzona verliest oefenwedstrijd met vijfde doelman op doel

ROOSENDAAL – Wie staat er zondag op doel bij Cluzona? Is dit seizoen een vraag die wel degelijk gevraagd kan worden. Na het sprookje van Jeroen Smits die als keeper van het 3de elftal de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser IFC het doel verdedigde, werd afgelopen zondag oud doelman Fabian de Boer opgetrommeld voor de oefenwedstrijd tegen SV Dosko. Tim Romijn meldde zich zondagochtend vroeg af vanwege ziekte, Smits die een weekend weg had gepland zou terug komen voor de competitiewedstrijd tegen SCO maar vanwege afgelasting de oefenwedstrijd aan zich voorbij zou laten schieten en Damian van Nijnatten die vanwege een blessure nog steeds  niet kon keepen. Een opsomming van keepers die niet beschikbaar waren afgelopen zondag.

Fabian de Boer die de gehele jeugd bij Cluzona speelde en als doelman al diverse malen bij Cluzona 1 op doel stond werd 3 uur voor de wedstrijd bereid gevonden om na een jaar zonder training de ploeg uit de brand te helpen. Met het vertrek van Arthur Raaijmakers begin van het seizoen was de Boer al de vijfde (!) keeper die dit seizoen onder de lat stond bij de Wouwenaren. Een ongekende situatie die niet vaak voor komt.

Of toekomstig trainer Marcel van der Sloot volgend seizoen een elftal aan keepers aan gaat trekken is nog niet bekend. De oefenwedstrijd tegen SV Dosko ging met 5-2 verloren.

Bron: Cluzona

One thought on “Cluzona verliest oefenwedstrijd met vijfde doelman op doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.