Cluzona gaat vol vertrouwen met selectie naar tweede klasse

WOUW – Cluzona en trainer John Taks hebben hun selectie voor komend seizoen rond. Sam Goossens keert terug bij Cluzona. Na een aantal jaar in de hoogste jeugdteams van MOC’17 gespeeld te hebben keert Sam terug bij om zijn kansen te pakken bij Cluzona 1. Afgelopen seizoen speelde Sam als eerstejaars het seizoen bij MOC’17 J019-1 als linker centrale verdediger en linksback. Begin van dit jaar werd al even kort gesproken met Sam over wat zijn doelen zijn en of hij misschien terug zou willen komen. Hier is aan het eind van het seizoen vervolg aangegeven en we zijn blij dat hij uiteindelijk kiest om weer in zijn eigen Wouw uit te komen voor Cluzona.

Damian van Nijnatten zal de keepersgilde komen versterken bij Cluzona. De 21-jarige keeper uit Hoeven stond afgelopen seizoen bij het gedegradeerde Internos in de goal. Na het faillissement van RBC vertrok Damian na 1 jaar Internos, naar NAC waar hij het na 1 seizoen voor gezien hield en vertrok naar Halsteren. Na 3 jaar nooit echt vaste waarde te zijn geweest werd de keus gemaakt terug te keren naar Internos. Na het vertrek van Jamie werd er gelijk contact opgenomen met Damian en binnen een week tijd gaf Damian zijn Ja-woord. Cluzona is een leuke dorpsclub, ik ken al een aantal jongens en zie zeker potentie in dit elftal’

Na een jaartje investeren als speler/trainer van Cluzona 2 heeft de talentvolle Jorrit Janssen besloten toch weer te gaan voor een basisplek in het vlaggenschip van Wouw. ‘Ik heb een goed seizoen achter de rug met een leuke ploeg, hopelijk kan er dit jaar op verder geborduurd worden.’ Op het antwoord wat komend seizoen zijn doelstelling is antwoord Jorrit duidelijk: ‘Een basisplaats natuurlijk! Ik denk dat wij als team een goede basis hebben staan en moeten zorgen zo snel mogelijk veilig te spelen dan moeten hopen op een zo hoog mogelijke plek op de ranglijst.’ Naast Jorrit keerde na winterstop ook Jens Witlox na een half jaar stage in Zweden weer terug bij de Wouwse vereniging, hier speelde ‘Shrek’ al weer een aantal verdienstelijke potjes in de verdediging.

Rechtsback Quincy Schouten versterkt Cluzona. De verdediger komt over van Alliance, hier speelde Quincy 1 jaar. Daarvoor speelde hij bij RKVV Roosendaal vanaf de jeugd tot aan het laatste jaar in RKVV 1. ‘Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, ik wil het hoogst haalbare niveau in de regio en dat is Cluzona nu. Ook kende ik al een aantal jongens, verder hoorde ik dat de sfeer heel goed is en dat er altijd veel mensen langs de lijn staan.’

De selectie is jong, ambitieus en talentvol en is klaar voor de tweede klasse. De eerste training staat gepland op 1 augustus.

Bron: Cluzona.nl

CLUZONA NIEUWSITEMS WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ DE VOLGENDE SPONSOREN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.