BSC kiest haar nieuwe voorzitter in Ad van Tilburg

ROOSENDAAL – Na een lange periode zonder voorzitter heeft er afgelopen week een verandering plaatsgevonden binnen de bestuurssamenstelling van de club. In een tweestrijd met shirtsponsor en betrokken BSC ’er Kees Roks wist Ad van Tilburg de meerderheid van de stemmen te bemachtigen voor het voorzitterschap binnen de club. Interim-voorzitter John Willemse is verheugd met de nieuwe samenstelling. “Het is goed dat er een breed draagvlak is binnen de club en dat leden hun stem mogen en willen doen in de moeilijke situatie waarin we zaten. Als club kunnen we grote stappen voorwaarts gaan maken.”

Nieuw voorzitter Ad van Tilburg is trots op zijn benoeming tot voorzitter: “De opkomst tijdens de BALV was hoog wat een duidelijk signaal is dat de betrokkenheid binnen BSC enorm is. Ook is dit een duidelijk statement dat de ingeslagen weg de juiste is. Het bestuur gaat aan de slag met het verder moderniseren en transformeren van de vereniging. Het nieuwe bestuur zal zorgdragen voor een stabiele basis en een succesvolle toekomst”, aldus van Tilburg.

Volgend jaar bestaat BSC 90 jaar en daar horen een aantal mooie doelstelling bij. “We willen als club een maatschappelijke betrokkenheid tonen, duidelijke gedragsregels bepalen voor een veilige omgeving, het trotse gevoel moet terugkomen, de talentontwikkeling zal ons terug moeten brengen op niveau waar teamwork een belangrijk items gaat worden, iedereen werkt samen aan dezelfde doelen.”

Het vernieuwde BSC bestuur ziet er als volgt uit:

Voorzitter Ad van Tilburg
Vicevoorzitter John Willemse
Secretaris Wiebe Aarts
Penningmeester Thomas Kwakman
Jeugd/ technische zaken Vacant
Kantine Vacant
Senioren Bas Raaijmakers
Activiteiten Pascal Vosman
Facilitaire zaken Dirk van Akkeren
Ledenadministratie Stijnie Aandeweg

BSC NIEUWSITEMS WORDEN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ DE VOLGENDE SPONSOREN:

One thought on “BSC kiest haar nieuwe voorzitter in Ad van Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.