BSC geeft gas met senioren zaterdagafdeling

ROOSENDAAL – Het succesvolle jaar van BSC Zaterdag 2 werd afgesloten met een kampioenschap in de 5e klasse, hierdoor promoveert dit team direct naar de 4e klasse. Tijd dus om te belonen en door te pakken! Het bestuur was al langere tijd in gesprek met de trainer en leider van zaterdag 2 om de mogelijkheden te bekijken de zaterdagafdeling bij BSC stevig weg te zetten en verder uit te breiden

BSC start volgend seizoen dus met een Zaterdag 1. De staf van het zaterdag 1 team wordt uitgebreid, er worden duidelijke afspraken gemaakt en er gaat ook twee keer per week getraind worden. Tevens wordt de zaterdag afdeling uitgebreid met 3 teams waarmee het totaal op 5 teams komt, hierdoor kun je stellen dat ook het zaterdag voetbal bij BSC serieuze vormen gaat aannemen. Het zal op de late zaterdagmiddag gezellig druk worden op onze velden en in onze kantine.

Voetballen doe je bij BSC dus gewoon hoe & wanneer jij dat wilt! Door een sterk aanbod op maat groeit het ledenaantal bij BSC enorm, deze positieve trend gaan we de komende jaren doorzetten om een verdubbeling van het aantal leden te bewerkstelligen. Het is op zaterdag en zondag al erg gezellig en lekker druk bij BSC maar….. We hebben zeker nog voldoende ruimte om zowel op de zaterdag als de zondag teams te faciliteren! Schrijf je in bij BSC en laat je verrassen door de betrokkenheid van de leden, de ambities van de club, de onderlinge saamhorigheid, de passie voor het spelletje en het respect in sportbeleving.

Schrijf je in bij BSC en voetbal hoe & wanneer jij dat wilt!

Bron: BSC
Foto: VIR Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.