Briefje van keeperstrainer Schouw beslissend in winst HSC’28

HEERLE – Waar het Nederlands Elftal een mooie inhaalslag wist te maken tegen buurland Duitsland en de wedstrijd nipt gelijk wist te spelen en zo groepswinnaar werd in de Nations Cup hebben ze in Heerle sinds zondag ook een mooi verhaal te vertellen.

Bij een 0-3 achterstand bracht Paul Schouw het tactische briefje in het veld waarop te zien was dat keeper Janse eigenlijk per direct de lange bal moest gaan hanteren. Zo gezegd zo gedaan. Binnen 30 minuten wist de ploeg de achterstand om te buigen in een 3-3 gelijkspel waar in uiteindelijk nog de winst werd behaald door een knappe 4-3 van spits Jurrien de Groen. De andere doelpuntenmakers zijn Sander Feijen, Tobie Hopmans en Max Pouls. Door deze belangrijke tactisch ingreep en de winst op Wernhout, die hard nodig was, bleef het nog lang onrustig in kantine.

Ondanks dat de dorpsclub nog steeds als laatste (14de) gepositioneerd staat in het klassement heeft de ploeg van trainer Claassens wel de aansluiting gevonden met NSV (13de) en Grenswachters (12de). Aanstaande zondag wacht het Dordtse GSC/ ODS in een lastige uitwedstrijd.

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.