BKS sport en bedrijfskleding is verhuisd naar Steenbergen en is groeiende!

STEENBERGEN – Sinds begin dit jaar is BKS sport en bedrijfskleding verhuisd naar Steenbergen. In Dinteloord is het familiebedrijf uit haar jasje gegroeid. Een beter pand werd gevonden met meer showroom, een uitgebreide drukkerij en royale werkruimte. Vanuit de nieuwe locatie in Steenbergen willen Leo en zoon Michael Donkersloot verder doorgroeien en kunnen ze de kwaliteit garanderen zoals verenigingen die van hen gewend zijn.

Al zeven jaar lang is BKS sport en bedrijfskleding kledingleverancier aan RBC uit Roosendaal. Sinds de heroprichting zijn zij gekoppeld aan deze ambitieuze club en zijn de contracten al twee keer verlengt. Dit spreekt van vertrouwen en betekend dat Leo en Michael op de goede weg zijn. Naast RBC leveren zij aan meerdere voetbalverenigingen in West-Brabant en Zuid-Holland, ook bij deze verenigingen hebben zij al diverse contracten verlengt voor de komende seizoenen.

Met drie sterke merken en mooie sponsordeals is BKS een adres waar verenigingen terecht kunnen. De merken portefeuille van BKS sport zijn Errea, Patrick en Joma. Naast het leveren van (sport)kleding hebben ze ook een uitgebreide gamma aan (training-)materialen, ballen en accessoires. Alle bestelde items worden naar keuze zeer zorgvuldig bedrukt.

Sinds 2016 is BKS sport naast sportkleding ook bedrijfskleding gaan verkopen. Kom eens langs in de vernieuwde showroom waar Leo en Michael u graag te woord staan, de koffie staat klaar!

Het nieuwe adres is Graaf Hendrikstraat 3C in Steenbergen of kijk voor meer informatie op de website:

www.bkssport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.