Bart Knobel komt RSC Alliance versterken

ROOSENDAAL – Met nog kans op een periodekampioenschap speelt Alliance op dit moment nog mee om promotie naar de zaterdag derde klasse. Om alvast met een versterkt elftal aan te treden bij ingang van het nieuwe seizoen is de club van Kortendijk druk in de weer met spelers die bekend zijn met het Alliance-gevoel.

Na Gijs Gommeren (RBC), Robin Geeraers (Rood-Wit) en Michiel Kuipers (RBC) heeft ook Bart Knobel besloten zich aan te sluiten bij de rood-zwarten. Knobel, een jongen met een Alliance verleden, komt over vanuit Cluzona waar hij na een aantal jaren in het eerste elftal, afgelopen seizoen in een lager elftal speelde.

Nieuw trainer van Oeveren zegt blij te zijn met de komst van Knobel. “Met Bart heb ik een positieve samenwerking gehad in mijn tijd als trainer van Cluzona. Ter eerste natuurlijk mooi dat er een oud jeugdspeler van Alliance terugkomt om ons te helpen naar een hoger niveau. Met zijn ervaring kan hij ons iets extra’s geven. Zeker nu zijn studie is afgerond en hij dat stapje terug heeft gedaan hopen we hier de vruchten van te plukken”, aldus van Oeveren.

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl
Foto: VIR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.