Alliance versterkt zich met terugkerend drietal, voorzitter Hopstaken trots

ROOSENDAAL – Een spannende beslissing was het, de volledige overstap naar een zaterdagtak van het amateurvoetbal, maar Alliance lijkt zich te kunnen gaan richting op positieve ontwikkelingen richting de toekomst.

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat vanaf volgend seizoen Ronald van Oeveren het vlaggenschip onder zijn hoede gaat nemen. Met Vedat Can is de functie hoofd jeugdopleidingen ingevuld waar het op dit moment alleen nog ontbreekt aan spelers die het niveau van de vereniging op zullen krikken.

Vandaag presenteert Alliance een drietal versterkingen met een Alliance verleden. Lennert Gommers, oud-speler van de vereniging en vorig jaar vertrokken naar HSC’28, keert aankomend seizoen terug op zijn oude nest. Vanwege zijn blessureleed en lange herstelperiode heeft Gommers besloten het zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen. “In de rol als leider van de selectie kan Lennert een belangrijke rol spelen. Hij kent alle jongens en heeft hier jarenlang rondgelopen”, zegt voorzitter Robert Hopstaken. “Naast zijn grote betrokkenheid bij de vereniging en zijn enthousiasme is Lennert ook gewoon een fijne vent om mee te werken.”

Als  veldversterkingen heeft de club het ja-woord ontvangen van Michiel Kuipers en Robin Geeraers. “Ook deze jongens hebben een mooi Alliance verleden. Michiel heeft het geschopt tot een vaste waarde van het tweede waar hij net voor zijn doorbraak naar het eerste koos voor zijn kansen in RBC 1. Robin speelde tot vorig seizoen in de zondag tak waar een uitstapje naar Rood-Wit hem heeft doen besluiten terug te komen. Robin heeft snelheid, inzicht en is gretig om de club op het goede spoor te zetten. Het elftal krijgt een boost door zijn specifieke kwaliteiten, ik ben hier ontzettend blij mee”, aldus Hopstaken.

Een korte reactie van nieuw trainer van Oeveren: “Ik ben ontzettend blij dat we deze mannen met voetbalkwaliteiten hebben weten te strikken voor komend seizoen. Lennert als leider en twee goede voetballers. Ik hoop op een sneeuwbal effect zodat we meer jongens van de club met hun kwaliteiten terug kunnen halen en zowel het niveau als de gezelligheid naar een hoger plan kunnen trekken.”

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl

 

One thought on “Alliance versterkt zich met terugkerend drietal, voorzitter Hopstaken trots

  1. Alliance is vervlogen glorie. Club is dood, getuige ook hun site waar bijna niets op staat en hun twitter account. Het is niets en wordt nooit meer wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.