Aanleg kunstgrasveld RKVV Roosendaal op schema

ROOSENDAAL – Op dit moment wordt er op drie plaatsen binnen de gemeente Roosendaal hard gewerkt voor de aanleg van kunstgrasvelden. RKVV Roosendaal, DVO’60 en Cluzona kregen een GO op de aanvraag waardoor de diverse sportparken inmiddels aardig op de schop liggen. Voetbalinroosendaal.nl volgt de aanleg op de voet en brengt een korte update. We trappen af met de grootste club binnen de gemeente Roosendaal, RKVV.

Voor de club is het inmiddels een routineklus. De vereniging heeft op dit moment al twee kunstgrasvelden en met de aanleg van het derde veld is gekozen om het hoofdveld om te bouwen. Volgens diverse bestuursleden loopt het proces gestaag. “De oplevering is begin oktober. We zijn blij met de plannen die we gemaakt hebben voor de verdere inrichting van het sportpark. De wal die nu nog een scheiding is tussen aanlooproute en het hoofdveld zal worden verwijderd. Dit gaat ook gebeuren met de wal tussen kantine en hoofdveld. Hierdoor ontstaat er een vrij zicht van en naar de tribunezijde. Daarnaast gaat het speeltuintje en de materiaalcontainers een stuk naar achteren worden geschoven zodat we ook vanaf de kantine een vrij zicht kunnen creëren. De inzet van de vrijwilligers binnen de vereniging is enorm, we zijn hier dan ook als bestuur erg blij mee. Zonder deze clubmensen hadden we niet zover geweest als waar we nu staan.”

Met een ledenaantal van ongeveer 1.300 is het derde kunstgrasveld geen overbodige luxe. Zeker in de winterperiode wordt het makkelijker om door te trainen en kan de belasting voor de natuurvelden worden teruggeschroefd.

Copyright: Voetbalinroosendaal.nl
Foto: VIR2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.